Horecalift

De horecalift voor een betere productiviteit

Maak uw andere etages beter bereikbaar met de ISO-A

Waar Tramétex Lifttechniek al vele decennia verschillende soorten liften op de markt brengt zijn wij met name op het gebied van de horecaliften als marktleider het aanspreekpunt.

De horecalift is een veelvuldig toegepaste lift voor het transport van gerechten, vaatwerk en kleine goederen.

Door het slimme concept is de horecalift, met name het model ISO-A vrijwel in elk restaurant, café of hotel te plaatsen. Dit type lift van Tramétex kunt u dan ook in veel horeca gelegenheden tegenkomen.

De horecalift is voorzien van een zelfdragende verzinkt stalen schachtconstructie waarbinnen alle liftdelen zijn geplaatst. De stalen schacht kan door de opdrachtgever in eigen beheer vervolgens worden afgewerkt in stijl van de zaak of keuken waardoor de horecalift een echt onderdeel vormt van het pand.

De horecaliften zijn altijd scherp geprijsd waardoor de investering snel is terugverdiend mede doordat uw zaak zondermeer de productiviteit kan verhogen en niet onbelangrijk de arbeidsomstandigheden worden aanzienlijk verbeterd.

De horecalift is leverbaar in onnoemlijk veel verschillende maatvoeringen en kan worden voorzien van RVS cabines met vele extra’s als verwarming, verlichting, extra tussenplateaus etc..

De horecaliften vallen onder de zogenaamde Machinerichtlijn en worden dan na plaatsing gecertificeerd.

Naar onze horecaliften

Horecaliften en veel meer bij Tramétex Lifttechniek

Ook voor de personenlift of rolstoellift…. .

De horecalift is natuurlijk een veelvuldig en bekend product van Tramétex, maar van onze platformliften, rolstoelliften of personenliften kunt u zeker binnen de horeca al geregeld, zonder dat u zich dat wellicht heeft gerealiseerd, gebruik hebben gemaakt.

Tramétex Lifttechniek heeft namelijk voor vrijwel elke situatie waar sprake is van een niveau verschil wel een oplossing, vraag ons daarom gerust naar de mogelijkheden voor uw situatie.

Het programma op onze website geeft u slechts een eerste indruk en een greep uit onze mogelijkheden.

De betreffende pictogrammen helpen u zo mogelijk al wat op weg inzake het gebruiksdoel voor de betreffende liften, maar natuurlijk komt één van onze adviseurs graag bij u langs om de situatie te bekijken en u daardoor zo goed mogelijk te kunnen helpen bij uw keuze voor het juiste type lift.

Naar onze productenpagina

Uw horecalift altijd inzetbaar door goede service en onderhoud

Uitval is natuurlijk totaal ongewenst, daarom bieden wij u natuurlijk ook uitstekende service.

Natuurlijk verzorgen wij bij Tramétex graag de levering van uw nieuwe horecalift. Maar veel belangrijker vinden wij de relatie die wij daardoor met u aangaan.

Uw horecalift is namelijk niet slechts een eenmalige aanschaf want u koopt een dergelijke lift als “gereedschap” voor uw zaak. Om die reden zijn wij niet slechts leverancier van horecaliften, maar verzorgen wij het gehele traject voor u.

Voor de installatie van de lift krijgt u dan ook te maken met één vast aanspreekpunt die alle ins en outs van uw installatie kent. Onze projectleider bekijkt nogmaals bij u de situatie en bereid alles tot in de puntjes voor om de montage door onze monteurs zo soepel en snel mogelijk te laten verlopen.

En dan begint feitelijk pas de echte meerwaarde van Tramétex als leverancier, want uw installatie, zondermeer van de hoogst denkbare kwaliteit, betreft wel een technisch product waarmee wordt gewerkt. Dan komt goed onderhoud van uw lift, om te zorgen dat deze altijd klaar staat voor gebruik, natuurlijk op de eerste plaats. Wij verzorgen dat onderhoud snel en voordelig doordat onze monteurs de liften van “binnen en van buiten” door en door kennen.

En heeft u daarnaast behoefte aan nog meer zekerheid? Dan bieden wij u die natuurlijk ook, hierbij bent u met een uitgebreid contract verzekerd van 24-uur per dag, 7 dagen in de week technische bijstand.

Naar onze service en onderhoud