31-12-2015

Indexering tarieven service en onderhoud 2016

Indexering met 2,5%

Voor 2016 is de indexering van onze tarieven (o.a. uurtarieven en serviceovereenkomsten), gebaseerd op de indexcijfers van het CBS, en de loonkosten aanpassingen binnen het CAO vastgesteld op 2,5%.

Het tarief voor o.a. uw serviceovereenkomst zal dan per 1 januari 2016 met dit percentage worden aangepast.

monteur-01
Divider

31-12-2014

Indexering tarieven service en onderhoud 2015

Indexering met 2,1%

Voor 2015 is de indexering van onze tarieven (o.a. uurtarieven en serviceovereenkomsten), gebaseerd op de indexcijfers van het CBS, vastgesteld op 2,1%.

Het tarief voor o.a. uw serviceovereenkomst zal dan per 1 januari 2015 met dit percentage worden aangepast.

Opbouw cijfer

De indexering is gebaseerd op het gemiddelde van de CBS indexcijfers 01-93 Totaal sbi en 27-35 Metaal/elektrotechnische industrie.

Klik hier om eventueel de opbouw van de CBS cijfers op de website van het CBS te bekijken.

monteur-01
Divider

15-12-2014

Nieuwe Website Tramétex Lifttechniek

Met gepaste trots tonen wij u graag onze volledig vernieuwde website. De website is voorzien van alle nieuwste snufjes waardoor wij u nog beter kunnen informeren over de mogelijkheden die wij op liftengebied u kunnen bieden.

Daarnaast is voor u het “rondsnuffelen” op de website prettiger gemaakt, met de nodige aanvullende informatie, afbeeldingen, downloads voor brochures en u kunt op elk willekeurig moment een document openen om contact met ons te leggen.

Wij hopen dat u plezier beleeft aan het bezoek aan onze website en dat u de opzet kunt waarderen, mocht er nog iets ontbreken, laat het ons graag weten, wij staan altijd open voor verbeteringen en aanpassingen.

Natuurlijk rekenen wij op uw geregelde terugkeer op onze website want wij zullen constant aan verbeteringen een aanvullingen werken om u zodoende over de laatste stand der techniek en ons leveringsprogramma te kunnen informeren. 

Naamloos-1
Divider

01-08-2013

Nieuw! Platformlift met volledig cabine - Apollo A-9000

In nauwe samenwerking met Aritco -Zweden is het leveringsprogramma van de platformliften, de Apollo -lijn, verder uitgebreid. Dit nieuwe model, de A-9000, is een platformlift met een volledige cabine.
Door de volledige cabine is niet langer sprake van het vasthouden van de bedieningsknop maar werkt de lift volledig automatisch. Door gebruik van de hoogwaardige componenten van de andere Apollo liften is sprake van een hoge kwaliteit, zeer betrouwbaar en ook nog eens kosten efficiënt.
De A-9000 is een lift die effectief omgaat met de beschikbare ruimte en daardoor uitermate geschikt is voor toepassing in scholen, kantoren, winkels en openbare gebouwen.

Meer informatie gewenst, bezoek de productpagina van de Apollo A-9000.

Nieuwsbericht 0108
Divider

10-06-2013

PRIMEUR! Personenlift model “Energy

Zoals u dat natuurlijk van een gerenomeerd bedrijf als Tramétex Lifttechniek mag verwachten lopen wij ook als het gaat om innovatie op het gebied van energiezuinige liften voorop.

Met gepaste trots presenteren wij u dan ook ons nieuwste model op dit gebied de Energy, een primeur voor de Nederlandse markt.
Een zeer energiezuinige zoniet de energiezuinigste lift van dit moment en toch een volwaardige personenlift (EN81-1).
Maar energiezuinig zijn er meer op de markt, toch biedt de Energy u veel meer, want de lift heeft zelfs zijn eigen “energievoorziening”. De Energy is namelijk voorzien van een standaard accu pakket die zorgt voor de elektrische voeding van de lift. Oftewel de lift kan ook gewoon werken als er een stroomstoring is.

Natuurlijk is de lift wel aangesloten op een elektrische aansluiting, maar daarvoor is slechts een lichtnet aansluiting van 230 Volt nodig. Deze voeding zorgt dan ook feitelijk alleen voor het laden en in conditie houden van de accu’s.
En over de accu’s gesproken, dat zijn heel normale standaard op de markt verkrijgbare tractie accu’s.

Bij het ontwerp van de lift is natuurlijk niet uitsluitend gekeken naar de energievoorziening, maar er is De lift is uiteraard niet alleen

Meer informatie gewenst, bezoek de productpagina van de Energy.

energy efficiency
Divider

27-03-2013

* Nieuw * Hydraulische platformlift model “Upper”

Met gepaste trots presenteren wij u onze nieuwe loot aan de stam van het reeds zeer uitgebreide programma van Platformliften, het model “Upper”.
De Upper is uniek in zijn soort door een zeer belangrijke eigenschap namelijk de mogelijkheid van een zogenaamde lage schachtkop op de bovenste stopplaats van slechts 1300 mm.

Waar de meer bekende schroefspindel platformliften bij een hefhoogte van meer dan 3 meter beperkt worden door de toegepaste regelgeving (EN81-41) is dit voor de volledig onder de machinerichtlijn (2006/42/EC) ontwikkelde, hydraulisch aangedreven, Upper geen beperking.

U kunt nu dus ook bij grotere hefhoogtes gebruik maken van een lage schachtkop. Hierdoor is de Upper prima te plaatsen onder bijvoorbeeld een schuin toelopend dak, of u kiest de Upper puur voor zijn design omdat u op de bovenste stopplaats geen hoge opbouw wenst.

De Upper is leverbaar in vele maatvarianten en met een ruime keuze aan schacht en platformuitvoeringen is deze altijd aan te passen aan u wensen.

Maak snel kennis met onze Upper.

platformlift-upper-04
Divider

21-03-2013

Verlaagd BTW tarief!
Maar let op dit is slechts tijdelijk!

Per besluit van 26 februari 2013 heeft de staatssecretaris van Financiën besloten dat voor een tijdelijke periode de BTW op arbeid is verlaagd van 21% naar 6%. Dit is van toepassing op bijvoorbeeld een verbouwing waarbij u een lift in uw woning wilt plaatsen. De woning dient dan wel minimaal 2 jaar oud te zijn.

Dit geeft vanzelfsprekend een aanzienlijk voordeel bij de aanschaf van een woonhuislift voor u als particulier, maar ook voor een Vereniging van Eigenaren (VvE) kan de plaatsing van een lift op dit moment erg aantrekkelijk zijn.

En belangrijk, u hoeft er niets voor te doen!
Wij bij Tramétex verzorgen alles op dit gebied voor u, u ontvangt van ons na installatie simpelweg een factuur met de betreffende 6% BTW op het aandeel van de arbeid.

Nieuwsgierig naar uw grote voordeel, bel of mail en wij rekenen het u graag voor! (info@trametex.nl of 0172-630700)

Klik hier voor het volledige originele besluit van het ministerie van Financiën.

btw-verlaging-large1
Divider

10-10-2012

Nieuwe personenlift - woonhuislift!

Met gepaste trots presenteren wij u graag ons nieuwste model liftinstallatie de “Elfo”. Dit is namelijk niet zomaar weer een lift in het programma, maar dit is een oplossing voor zowel de woonhuislift als ook de personenlift voor het kantoor, appartementengebouw of publieke ruimtes als winkelcentra etc..
De Elfo is een hydraulische personenlift die geheel naar eigen wens is samen te stellen. Dat wil zeggen met vasthoudbediening of volledig automatisch werkend, met draaideuren of telescoopdeuren, in een bouwkundige schacht of een eigen schacht met glaspanelen etc. en dan hebben we het nog niet gehad over de vele standaard kleuren om nog maar te zwijgen over de meer dan 120 design uitvoeringen van de cabine.
Jawel, u leest het goed en cabine, de Elfo is namelijk een echte cabinelift waarbij toch maar spake is van een liftput van slechts 130 mm en of dat nog niet genoeg is is de lift ook wat de maatvoering betreft helemaal aan te passen, zelfs per centimeter zoals u het hebben wilt tot een maximale maat van 1400 x 1100 mm.
Nog niet overtuigd? De prijsstelling is hierbij ook nog eens niet uit het oog verloren want de Elfo kan zelfs als luxe cabinelift zelfs concurreren met menig platfomlift.
Laat u vrijblijvend door ons informeren of download direct de Elfo brochure.

P.s.
Bent u geen eindgebruiker maar leverancier van liften? Ook dan kan de Elfo interessant zijn om op te nemen in uw portfolio van liften, wij informeren u graag over de mogelijkheden als dealer op te treden voor de Elfo.

personenlift-elfo-51
Divider

28-11-2011

Platform- en woonhuisliften programma uitgebreid!

Om ons inmiddels zeer uitgebreide programma platform- en woonhuisliften overzichtelijk te houden hebben wij een geheel nieuwe brochure gemaakt. Hierin vind u de vier afzonderlijke modellen die wij voeren, de Icarus, de Pluto, de Apollo en de Hercules met al hun verschillende maatvoeringen.

U kunt onze brochure aanvragen die doen wij u dan graag per post toekomen, maar u kunt vanzelfsprekend onze brochure ook direct hier downloaden.

Untitled-6
Divider

2-08-2011

* Nieuw * Extra grote platformlift, 1000 kg capaciteit.

Met gepast trots kunnen wij u berichten dan vanaf heden wij een uitbreiding hebben op ons al zeer uitgebreide programma platformliften.
De nieuwe platformlift model A1000 is uiteraard qua techniek en betrouwbaarheid gelijk aan de zo bekende platformliften uit ons programma, zoals de C4000 en C7000, maar bied als extra aanvulling op ons programma de mogelijkheid tot een hefcapaciteit van maar liefst 1000 kg.

Daarnaast en zeker niet onbelangrijk is deze platformlift leverbaar met een enorm platform t.w. een afmeting van maximaal 1405 x 2480 mm, dus ruim voldoende om ook als lift toe te passen op locaties waar het vervoer van personen met een brancard mogelijk moet zijn.

De lift is natuurlijk leverbaar met vele opties en in vele kleurstellingen zodat deze volledig is af te stemmen op de locatie waar deze wordt opgesteld, en niet onbelangrijk, ook voor deze lift geldt dat er weinig of geen bouwkundige voorzieningen getroffen hoeven te worden. Wel adviseren wij het gebruik van een kleine liftput, diepte 200 mm, om een mooie gelijkvloerse aansluiting op de onderste stopplaats te verkrijgen.

De lift voldoet vanzelfspreken aan alle geldende voorschriften en is conform de machinerichtlijn voorzien van een CE markering.

platformlift-hercules-01