Al meer dan 80 jaar…

Tramétex is al meer dan 80 jaar actief op het terein van goederenliften, platformliften, schaarheftafels en de meer conventionele personenliften.
HIerbij gebeurde dit uiteraard in de begin jaren op regionale schaal in de vorm van speciale liftjes voor de kaasindustrie van Bodegraven en Gouda zijn wij inmiddels in heel Nederland actief met ons uitgebreide programma aan liften en schaarheftafels.
Hierbij schuwen wij zeker geen speciale situaties en worden door ons de meest uiteenlopende installaties uitgewerkt, geproduceerd, geïnstalleerd, om vervolgens deze installate voor vele jaren, met technisch onderhoud van Tramétex, succesvol te kunnen gebruiken.

monteur-01

Schaarheftafel……..

De schaarheftafels van Tramétex Transporttechniek zijn inmiddels op vele terreinen een begrip door hun uitstekende kwaliteit gecombineerd met scherpe prijzen.
Wij hebben dan ook voor nagenoeg elke toepassing wel een passende heftafel, daarbij zien wij steeds meer een klantgericht oplossing verschijnen. Er vertrekt dan ook bijna geen gelijke heftafel meer uit onze fabriek, elke tafel is wel op de één of ander manier speciaal waarbij wij vanzelfsprekend voorkomen dat dit tot grote prijsstijgingen leidt.

autolift-07

…….. of toch een lift?

Maar een schaarheftafel is niet overal de juiste oplossing. Mogelijk is een lift een betere toepassing door de grotere hefhoogte, de benodigde hefcapaciteit etc.. Onze adviseurs helpen u graag bij deze keuze.

Wij hebben dan ook in het programma een uitgebreid pakket aan hydraulische liften en tractieliften voor de toepassing als goederenlift of als een personen-/goederenlift. Maar ook voor de eenvoudigere uitvoeren bieden wij u een oplossing in de vorm van een zgn. platformlift, een tractielift bestaande uit een complete oplossing inclusief liftschacht.

Personenlift-Energy-006

Kantoor, bedrijfsgebouw of woonhuis?

Op al deze terreinen bieden wij de juiste oplossing. Want dat er andere eisen gesteld worden aan het gebruik in een kantoor of bedrijfsgebouw ten opzichte van een woonhuis is natuurlijk duidelijk. Niet dat de kwaliteit in materialen anders is, daarvoor dragen wij natuurlijk wel zorg want alleen met de beste kwaliteit en eindresultaat nemen wij zelf genoegen. Nee, hierbij gaat het om design, want in uw woning wilt u misschien wel een afwijkende kleur, meer glas, een houten handleuning etc. etc.. Terwijl u in het kantoor de lift een strakke zakelijke uitstraling wilt geven.
Niets is ons te gek, vertel ons uw wensen en wij proberen die zoveel mogelijk toe te passen in ons programma van liften.

platformlift-pluto-03

En heeft u een restaurant, café of hotel…?

In de Horeca is Tramétex zeker geen onbekende, want ons uitgebreide leveringsprogramma aan spijzen- en hotelliften heeft al menig restaurant en hotel een toegevoegde waarde gegeven door de mogelijkheid van werken op verschillende niveaus om het punt Arbo ten aanzien van het trappenlopen nog maar even niet te noemen.

hanze-groningen

Service door heel Nederland

Tramétex gevestigd in Bodegraven is zoals hiervoor al aangegeven actief in geheel Nederland. Door de centrale ligging van Bodegraven, nabij Utrecht, is een bezoek van onze relaties aan het bedrijf en showroom zeer goed mogelijk en tegelijk kunnen ook onze monteurs voor zowel montage als service doeleinden binnen redelijk tijdsbestek elke plaats in Nederland bereiken.

bedrijfswagen_01b