Platformlift

Een platformlift voor elke situatie

Vele mogelijkheden en toch de scherpste prijs

Al vele decennia actief in alle soorten liften levert Tramétex Lifttechniek ook al weer meer dan 15 jaar de zogenaamde platformliften.

De platformlift is vrijwel overal toepasbaar door zijn uitgekiende ontwerp.

De platformlift is namelijk een lift die direct geplaatst kan worden op de werkvloer, dus geen put noodzakelijk, ook is door de beperkte schachtbouw geen schachtkop van toepassing. Een bouwkundige schacht is niet nodig aangezien de platformlift altijd wordt geleverd inclusief een volledige schacht, dus kostenbesparend.

Voor de plaatsing van een platformlift zijn weinig tot soms in het geheel geen bouwkundige aanpassingen nodig.

Door de diversiteit in maatvoering en de scherpe prijsstelling is de platformlift bij uitstek geschikt voor toepassing in bestaande kantoorgebouwen, winkels, magazijnen etc.. Maar natuurlijk wordt de platformlift ook veelvuldig toegepast in de nieuwbouw waarbij door de uitgebreide mogelijkheden in design, glaspanelen en afwerkingsdetails deze vaak de voorkeur krijgt boven een conventionele lift.

Doordat de platformliften zijn gecertificeerd volgens de Machinerichtlijn is een periodieke keuring niet van toepassing. De combinatie van lage onderhoudskosten en het lage energiegebruik maakt de platformliften ook nog eens zeer interessant ten aanzien van de operationele kosten.

Naar onze platformliften

Niet alleen platformliften bij Tramétex Lifttechniek

Van rolstoellift en woonhuislift tot horecalift.

Naast de hierboven genoemde platformliften leveren wij bij Tramétex voor vrijwel elke situatie wel een passen liftinstallatie.

Dit uitgebreide programma omvat woonhuisliften gebaseerd op een platformlift of een uitvoering met een volledige cabine, personenliften vanaf 2 personen tot de standaard liften. Maar ook voor situaties waar een lift niet mogelijk is bieden wij met de rolstoelliften of plateauliften die de trap volgen een oplossing.

Voor elke situatie kunnen wij u wel een oplossing bieden. Met de pictogrammen op onze website proberen wij u al aan te geven met welk gebruiksdoel voor ogen een bepaalde lift is ontwikkeld, maar uiteraard staan onze adviseurs graag voor u klaar om u wegwijs te maken binnen de mogelijkheden.

Naar onze productenpagina

Service en onderhoud aan de platformliften

Van advies tot montage, gevolgd door een uitstekende service.

Als het om platformliften gaat bent u bij Tramétex Lifttechniek aan het juiste adres. Wij bouwen al vele decennia alle soorten liften en zijn het aanspreekpunt als het gaat om platformliften. Al vele jaren werken wij samen met de nummer één fabrikant in platformliften Aritco – Zweden.

Door onze jarenlange ervaring met Aritco en de platformlift in het algemeen kunnen wij u als geen ander adviseren over de toepassing van de juiste lift voor uw bedrijfspand, magazijn of woning.

Voor de installatie krijgt u te maken met één vast aanspreekpunt, de projectleider, hij controleert samen met u alle (maat)gegevens. Vervolgens dragen onze monteurs zorg voor een perfecte montage van uw platformlift, over  het algemeen binnen 2-3 werkdagen.

En hoewel niet gebruikelijk er toch een storing mocht plaatsvinden dan kunt u altijd bij ons terecht, onze serviceafdeling staat voor u paraat. Desgewenst met een uitgebreide serviceovereenkomst voor een volledige 24-uurs service.

Naar onze service en onderhoud