Platformliften

Button APOLLO 7000

Platformlift “Apollo A-7000”

De Apollo A-7000 is feitelijk de basis van alle platform- en woonhuisliften.
Een uitgebalanceerd model met uiteenlopende maatvoeringen, een draagvermogen van maximaal 500 kg maakt dat de Apollo veel wordt gebruikt in winkels, openbare gebouwen, verenigingen etc..
Maar heeft u voldoende ruimte beschikbaar, dan is door de mooie afwerking en de vele opties de Apollo ook bijzonder geschikt voor in uw woning.

Ga verder

Platformlift “Pluto A-4000”

De Pluto A-4000 geschikt voor lasten tot 250 kg en een hoogte van maar liefst 13 meter is door zijn uitgekiende afmetingen, de fraaie afwerking en de vele optie mogelijkheden het populairste model bij de particuliere woningbezitter. Maar ook op kantoren waar eenvoudigweg minder ruimte is voor een lift wordt de Pluto A-4000 ook veelvuldig toegepast.

Ga verder

Button PLUTO
Button BUITENLIFT

Buitenlift “Apollo 7000 XTR”

Op basis van de kwalitatief hoogwaardige platformlift het model Apollo A-7000 is deze buitenlift ontwikkeld.

Een lift geschikt voor plaatsing direct naast een gebouw of woning en zonder dat hiervoor speciale voorzieningen getroffen hoeven te worden.

De buitenlift is zoals de naam al aangeeft geschikt voor buitengebruik, hierop zijn alle componenten van deze lift afgestemd zodat ongeacht hoge of extreem lage temperaturen de lift gereed staat voor gebruik.

Geen put nodig, geen hoge uitloop en geschikt voor plaatsing in de buitenlucht.

Ga verder