Platformliften

Button APOLLO 7000

Platformlift “Apollo A-7000”

De Apollo A-7000 is feitelijk de basis van alle platform- en woonhuisliften.
Een uitgebalanceerd model met uiteenlopende maatvoeringen, een draagvermogen van maximaal 500 kg maakt dat de Apollo veel wordt gebruikt in winkels, openbare gebouwen, verenigingen etc..
Maar heeft u voldoende ruimte beschikbaar, dan is door de mooie afwerking en de vele opties de Apollo ook bijzonder geschikt voor in uw woning.

Ga verder

Platformlift “Pluto A-4000”

De Pluto A-4000 geschikt voor lasten tot 250 kg en een hoogte van maar liefst 13 meter is door zijn uitgekiende afmetingen, de fraaie afwerking en de vele optie mogelijkheden het populairste model bij de particuliere woningbezitter. Maar ook op kantoren waar eenvoudigweg minder ruimte is voor een lift wordt de Pluto A-4000 ook veelvuldig toegepast.

Ga verder

Button PLUTO
Button Upper

Platformlift “Upper”

Unieke Platformlift door de mogelijkheid van een lage schachtkop op de bovenste stopplaats van slechts 1300 mm. De Upper is geschikt tot een draagvermogen van 300 kg en kan met deze lage schachtkop worden geleverd tot een hoogte van maar liefst 10 meter. De Upper is voorzien van een zeer stille en uiterst comfortable hydraulische aandrijving. Uniek aan de Upper is verder de mogelijkheid deze te plaatsen in een bouwkundige schacht, maar de Upper is ook leverbaar met een geheel eigen schacht desgewenst volledig in glas.

Lage schachtkop van slechts 1300 mm ook bij hefhoogtes van meer dan 3 meter.

Ga verder

Platformlift  “Apollo A-9000”

De Apollo A-9000 is een uitbreiding op de Apollo lijn van onze platformliften.
Groot voordeel van de A-9000 is dat deze is uitgevoerd met een volledige cabine waardoor de lift volledig automatisch kan werken en hierbij sprake is van het “echte liftgevoel” terwijl de lift in basis toch een spindel aangedreven platformlift is.
Dit uitgekiende model is beschikbaar in 2 standaard maatvoeringen voor de cabine met een draagvermogen van maximaal 400 kg.

Ga verder

Button APOLLO 9000
Button BUITENLIFT

Buitenlift “Apollo 7000 XTR”

Op basis van de kwalitatief hoogwaardige platformlift het model Apollo A-7000 is deze buitenlift ontwikkeld.

Een lift geschikt voor plaatsing direct naast een gebouw of woning en zonder dat hiervoor speciale voorzieningen getroffen hoeven te worden.

De buitenlift is zoals de naam al aangeeft geschikt voor buitengebruik, hierop zijn alle componenten van deze lift afgestemd zodat ongeacht hoge of extreem lage temperaturen de lift gereed staat voor gebruik.

Geen put nodig, geen hoge uitloop en geschikt voor plaatsing in de buitenlucht.

Ga verder