Rolstoellift

Elke trap zijn eigen rolstoellift

Bocht, recht of schuin omhoog vrijwel alles is mogelijk

De rolstoellift, niet te verwarren met de stoeltjeslift, wordt al vele jaren door Tramétex Lifttechniek geleverd in vele verschillende uitvoeren.

Anders dan de stoeltjesliften maken de rolstoelliften het mogelijk om met de rolstoel van de gebruiker zelf verschillende niveau’s te overbruggen. Dit heeft natuurlijk als grote voordeel dat bij deze lift geen tweede rolstoel voor de andere etage nodig is.

De rolstoellift is door de mogelijkheden met allerhande bochten en hellingshoeken vrijwel overal te plaatsen. Uiteraard dient de trap wel voldoende ruimte te bieden aan de breedte van een rolstoel en daarmee de lift.

De rolstoellift wordt geheel compleet geleverd en is na installatie direct geschikt voor gebruik. Door toepassing van de juiste materialen zijn de rolstoelliften zowel geschikt voor binnen als buitengebruik.

Natuurlijk zijn onze liften volledig gecertificeerd en voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen.

Onderhoud aan de rolstoellift blijft beperkt tot één en bij intensief gebruik twee bezoekjes per jaar.

Naar onze rolstoelliften

Ook verticaal heffende rolstoelliften bij Tramétex Lifttechniek

Vast opgestelde verticaal heffende rolstoellift of plateaulift.

In sommige situaties is niet de “trap-volgende” rolstoellift de juiste oplossing, maar kan beter gekozen worden voor één van de verticaal heffende rolstoelliften. Deze rolstoellift lijkt in basis veel op de platformliften echter kan deze ook in een volledig open opstelling worden geleverd.

Ons uitgebreide programma rolstoelliften omvat 3 modellen die het traject van de trap volgen alsmede een aantal modellen als platformliften die op een vaste locatie worden opgesteld.

De rolstoelliften vormen hierbij een onderdeel van ons gehele liftenprogramma met liften voor de rolstoelgebruikers, maar ook als platformlift voor toepassing in een winkel, magazijn of kantoor. Daarbij vormen ook de volledige cabineliften al vele jaren onderdeel van ons vaste programma.

Er is binnen ons programma vrijwel altijd een oplossing om het aanwezige niveau verschil te overbruggen.

Op onze website geven wij met pictogrammen al enigszins aan waarvoor de liften kunnen worden ingezet, tegelijk blijft het natuurlijk een specialistische materie waarbij onze adviseurs u graag helpen bij het maken van de juiste keuze.

Naar onze productenpagina

Rolstoelliften zuinig in onderhoud

Zeer lage operationele kosten door beperkt onderhoud.

De rolstoelliften zijn opgebouwd uit eerste klas kwaliteitsonderdelen. Dat vertaald zich in een zeer lange levensduur, hoge inzetbaarheid en zeer lage onderhoudskosten.

De operationele kosten van de door Tramétex Lifttechniek geleverde rolstoelliften behoren dan ook tot de laagste in de markt.

Door onze jarenlange ervaring met de rolstoelliften in het algemeen kunnen wij u dan ook als geen ander adviseren vanaf de eerste plannen tot en met de jarenlange inzet van de rolstoellift. De aanschaf is tenslotte bedoeld voor een betrouwbare inzet gedurende vele jaren.

Naast de advisering vinden wij persoonlijke aandacht gedurende het gehele traject zeer belangrijk, u krijgt dan ook bij de voorbereidingen te maken met één vast aanspreekpunt, de projectleider, hij bekijkt nogmaals met u de situatie en checkt de maatvoeringen. Bij de installatie zelf bent u verzekerd van vakkundige monteurs die zorgen voor een perfecte montage van uw rolstoellift, gemiddeld is dit gerealiseerd binnen 1-2 werkdagen.

Als er dan toch onverhoopt een storing plaatsvindt (het blijft tenslotte een technische installatie) dan staat onze service afdeling, desgewenst zelfs 24-uur per dag, voor u paraat.

Naar onze service en onderhoud