Schaarheftafel

Schaarheftafel voor 500 kg of 50 Ton?

Industriële kwaliteit tegen een scherpe prijs

De schaarheftafels van Tramétex Lifttechniek vinden al vele jaren hun weg naar tevreden eindgebruikers of machinebouwers.

De schaarheftafel wordt daarbij o.a. ingezet ter verbetering van de werkplek, om de rug van de medewerkers te ontlasten, tot en met het gebruik als autolift in een showroom of voor bijvoorbeeld het laden / lossen van vrachtwagens.

Hoewel in basis een eenvoudig concept is de schaarheftafel toch in vele varianten verkrijgbaar op de markt. In eerste instantie lijken veel schaarheftafels gelijkwaardig, maar zal met name tijdens langjarig gebruik en zware inzet de echte kwaliteit van de schaarheftafel naar voren komen.

Zo zijn bij de schaarheftafels van Tramétex zaken als echte gelagerde loopwielen (rollers aan het uiteinde van het scharenstel) een standaard onderdeel waar dit op de markt ook veelvuldig wordt uitgevoerd als een massief stalen rol met slechts een nylon bus als lager. De toepassing van de hoogst verkrijgbare kwaliteits- ventielen etc..

Allemaal zaken die op voorhand voor elke schaarheftafel wel gelijk lijken, maar op den duur toch wel degelijk de levensduur en inzetbaarheid van uw schaarheftafel aanzienlijk bepalen.

Ondanks dat onze kwaliteit van de schaarheftafels tot de hoogste in de markt behoort is nog steeds sprake van een scherpe prijs. Of dit nu gaat om een heftafel voor 500 kg of een echte krachtpatser van 50 Ton. Altijd kunt en zult u verzekerd zijn van een scherpe prijs en de eerder genoemde kwaliteitscomponenten.

Naar onze schaarheftafels

Specialisme bij Tramétex van schaarheftafels tot liften.

Als een schaarheftafel niet altijd de juiste oplossing is, dan biedt ons programma liften zeker de oplossing!

Het uitgebreide programma schaarheftafels zal veelal een oplossing kunnen bieden voor uw situatie waar u goederen wilt heffen of de werkplek wilt verbeteren. Maar natuurlijk kunnen er situatie zijn waarin de schaarheftafel ook daar niet de juiste oplossing kan bieden, echter ook daarin kunnen wij met ons liftenprogramma een oplossing bieden.

Naast de schaarheftafels leveren wij namelijk ook platformliften voor gebruik als goederenlift of in de combinatie als lift voor goederen met personenbegeleiding.

En mocht u bij de heftafel zaken willen hebben als afschermingshekken, uitgebreidere besturing, stoplichten etc.. wij kunnen daar zondermeer de juiste heftafel met de gewenste opties bieden.

Naar onze productenpagina

Schaarheftafels ook het juiste onderhoud.

Voor veilig werken en hoge inzetbaarheid is het juist onderhoud van groot belang.

Hoewel de schaarheftafels er robuust uitzien en in basis altijd werken is ook hierbij, net als bij elke andere technische installatie, onderhoud van groot belang.

Onderhoud van de schaarheftafel geeft u namelijk de zekerheid van een langjarig gebruik van de tafel, daarbij ook zeer belangrijk, alle zo voor het oog logische veiligheidszaken als ventielen en de veiligheidslijst worden geregeld gecontroleerd. Hoe vaak, in alle eerlijkheid controleert u deze zaken bij uw heftafel?

Al vele decennia voeren wij het onderhoud uit aan schaarheftafels in elke denkbare branche. De ervaring die wij daarmee hebben opgedaan komt geheel ten gunste van u, als gebruiker. Wij kunnen namelijk als geen ander het onderhoud op de juiste wijze uitvoeren, snel, het noodzakelijke, tegen een scherpe onderhoudsprijs.

En mocht er, hoewel niet gebruikelijk, toch een storing plaatsvinden dan kunt u altijd bij ons terecht, onze serviceafdeling staat voor u klaar. Eventueel in de vorm van een uitgebreid onderhoudscontract kunt u zelfs voor uw 24-uurs service bij ons terecht.

Naar onze service en onderhoud