Schaarheftafels

De electro-hydraulische schaarheftafel of heftafel heeft zich de laatste jaren tot één van de belangrijkste hulpmiddelen op het gebied van de goederenstroom ontwikkeld.

Hierbij wordt de schaarheftafel ingezet voor het laden / lossen van vrachtwagens bij het aandocken bij een logistiek centrum. Maar ook als goederenlift of als zogenaamde autolift in een autoshowroom.

De schaarheftafel wordt daarnaast veelvuldig toegepast door de machinebouwers die zijn gespecialiseerd in productiemachines, palletstapelaars, maar ook bij de aan- en afvoer van goederen naar deze machines wordt de heftafel door zijn degelijkheid en betrouwbaarheid graag ingezet.

Tenslotte zien we de schaarheftafel natuurlijk ook veel gebruikt om de werkplek ergonomisch te verbeteren waardoor de rug van uw medewerker wordt ontlast en de arbo omstandigheden in het algemeen aanzienlijk verbeterd worden. De schaarheftafel doet dan dienst als serviceheftafel voor een in hoogte variabele werkplek.

Voor elke toepassing is er wel een schaarheftafel in ons leveringsprogramma te vinden, van zeer kleine heftafels met een draagvermogen vanaf 200 kg tot zeer zware industriële uitvoeringen met een draagvermogen van 16 ton of meer.

Vanzelfsprekend voldoen al de schaarheftafels aan de strengste veiligheids- en kwaliteitseisen en worden dan ook voorzien van een CE-keurmerk.

  • Technisch hoogwaardig.
  • Uitgebreid standaard programma.
  • Klant gespecificeerde uitvoeringen.
  • Ook in roestvast staal leverbaar.

Ons standaard programma schaarheftafels is slechts bedoeld als handvat om tot een bepaald model te komen want vrijwel elke schaarheftafel die wordt geproduceerd is klantspecifiek.


Dus heeft u speciale wensen?

Vraag het ons, wij adviseren u graag om tot de voor uw situatie benodigde heftafel te komen.

Klik hier om direct naar het schaarheftafel overzicht te gaan.

Schaarheftafel-dubbelschaars-EV-02
Untitled-6
Alle brochueres downloaden
Neem contact op