Woonhuislift referenties

Divider
fam-meier-franeker

Familie Meier

Deze 4 stops huislift van het model Pluto en wordt gekenmerkt door het feit dat de deuren zijn voorzien van een zogenaamde deur-op-deur uitvoering zodat in de woning een deur zichtbaar is gelijk aan de andere deuren en de liftdeur als zodanig niet herkenbaar is. Een prachtige oplossing voor als u een karakterstiek pand hebt en niet de uitstraling van een moderne liftdeur wilt zien. Een huislift die met plezier elke dag gebruikt wordt.

Divider
fam.-v.-mengden-ruurlo

Familie Von Mengden

Een Apollo huislift uit ons programma woonhuisliften voorzien van glaspanelen en een speciale kleurstelling. Een woonhuislift vervaardigd volgens de wensen van de eigenaresse.

Divider
hooft-graafland-zwolle

Familie hooft Graafland

Deze Apollo huislift is geplaatst in dit monumentale pand in Zwolle en verzorgd het verticale transport over 4 etages. Een fraai in de entree van dit pand verwerkte woonhuislift geeft een goede combinatie van authentiek met een modern tintje.

Divider
willems-veghel

Familie Willems

Een mooie oplossing waarbij een model Pluto huislift is geplaatst in de naastgelegen garage en er een fraaie dakopbouw is voorzien voor de bovenste stopplaats met aansluiting op de naast gelegen slaapkamer. Een oplossing waarbij deze woonhuislift dus deels binnen en deels buiten is opgesteld.

Divider
stegging-utrecht

Familie Stegging

Waar de ruimte dusdanig beperkt was in de omgeving van de trap is er een oplossing gevonden door de plaatsing van een plateaulift langs de trap. Een oplossing die ook geboden wordt in de buitenlucht.

Divider
beekse-akkers-beek-en-donk

Woning Beekse Akkers

In het project Beekse Akkers is reeds vanaf de bouw voorzien in de plaatsing van een woonhuislift model Pluto. Direct vanaf oplevering van de woningen zijn er al  4 uitgevoerd met een Pluto huislift installatie. De overige woningen kunnen ook naderhand  (tijdens bewoning) alsnog eenvoudig van een woonhuislift worden voorzien.