Woonhuislift

Ieder huis zijn eigen woonhuislift

Onze woonhuisliften bieden u uitgebreide mogelijkheden tegen de scherpste prijs

Het uitgebreide programma woonhuisliften van Tramétex Lifttechniek omvat zowel eenvoudige platformliften tot luxe cabineliften met volautomatische deuren en alles wat u daartussen maar kunt bedenken.

De woonhuislift is door zijn vele maten en uitvoeringen toepasbaar in vrijwel elke woning. Hierbij wordt de woonhuislift steeds minder vaak alleen geplaatst vanuit de gedacht als noodzakelijk kwaad, maar ook steeds meer als onderdeel van het comfort van de woning.

Afhankelijk van de woning en wens van de opdrachtgever kan de woonhuislift worden geleverd met een geheel eigen schacht, desgewenst volledig met glas, of als alternatief geheel uit het zicht geplaatst in een bouwkundige liftschacht.

De meest toegepaste woonhuisliften worden gecertificeerd volgens de machinerichtlijn waardoor een periodieke keuring niet nodig is.

Het onderhoud van de woonhuislift kan beperkt blijven tot slechts één of twee onderhoudsbezoeken per jaar, daarbij het lage energieverbruik van de lift meegenomen maakt onze woonhuisliften tot de voordeligste in de markt ook ten aanzien van de operationele kosten.

Naar onze woonhuisliften

Woonhuisliften en veel meer bij Tramétex Lifttechniek

Van woonhuislift, rolstoellift tot platformliften.

Naast de hiervoor omschreven woonhuisliften verzorgen wij bij Tramétex ook de levering en installatie van liften voor de meest uiteenlopende toepassingen.

Ons uitgebreide liftprogramma maakt toepassingen mogelijk van de aangegeven woonhuisliften tot liften voor restaurants, magazijn, kantoorpanden en winkels. En wanneer er onverhoopt toch geen lift is toe te passen gezien de bouwkundige beperkingen, dan kan vaak de plateaulift of rolstoelliften wel de oplossing bieden.

Wilt u graag eens iets meer weten over de mogelijkheden van een lift in uw huis, dan staan onze adviseurs graag voor u klaar om u wegwijs te maken binnen de mogelijkheden die wij u met onze woonhuisliften kunnen bieden.

Naar onze productenpagina

Uw woonhuislift ook het juiste onderhoud

Na de montage mag u uiteraard ook een uitstekende service verwachten.

Het adres voor de woonhuisliften is natuurlijk Tramétex Lifttechniek te Bodegraven. Maar niet alleen voor de installatie van vele soorten liften zijn wij graag uw aanspreekpunt, wij staan ook voor u klaar bij service aan uw woonhuislift.

Altijd korte lijnen en vaste contactpersonen, u krijgt namelijk bij de opdracht direct al één vast aanspreekpunt, de projectleider, hij controleert samen met u alle (maat)gegevens. Vervolgens dragen onze monteurs zorg voor een perfecte montage van uw woonhuislift.

Natuurlijk kunt u rekenen op een betrouwbaar product, maar helaas zoals met alle technische installaties kan ook uw lift wel eens een storing hebben. Dan staan wij ook voor u klaar met onze serviceafdeling.

En wilt u alle zekerheid? Dan is een 24-uurs service met een uitgebreid onderhoudscontract zeker een goede optie.

Naar onze service en onderhoud