Woonhuislift “Pluto A-4000”

De Pluto A-4000 geschikt voor lasten tot 250 kg en een hoogte van maar liefst 13 meter is door zijn uitgekiende afmetingen, de fraaie afwerking en de vele optie mogelijkheden het populairste model bij de particuliere woningbezitter.

Ga verder

Woonhuislift “Apollo A-7000”

De Apollo A-7000 is feitelijk de basis van alle platform- en woonhuisliften.
Een uitgebalanceerd model met uiteenlopende maatvoeringen, een draagvermogen van maximaal 500 kg maakt dat de Apollo veel wordt gebruikt in winkels, openbare gebouwen, verenigingen etc..
Maar heeft u voldoende ruimte beschikbaar, dan is door de mooie afwerking en de vele opties de Apollo ook bijzonder geschikt voor in uw woning.

Ga verder

Woonhuislift “Elfo”

Ons nieuwste model de Elfo is de oplossing als het gaat om een luxe cabinelift voor de prijs van een platformlift. Daarnaast is de Elfo leverbaar in elke maatvoering en is er standaard al een uitgebreide keuze in afwerking en kleuren. Optioneel zijn er zelfs meer dan 120 wandafwerkingen mogelijk, dus altijd af te stemmen op uw wensen.
Leverbaar voor een zowel plaatsing in een bouwkundige lift schacht als ook te voorzien van een geheel eigen liftschacht desgewenst voorzien van glaspanelen aan alle 4 de zijden.
Luxe en comfort voor de prijs van een platformlift!

Ga verder